|
aposperittis
Guest
|
 |
« on: 11 August , 2008, 08:09:05 PM » |
|
Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου σε όλα τα παιχνίδια που έπαιζα να παίρνω τον ρόλο μάγου, δε με ένοιαζε αν θα ήταν καλός η κακός.Αν και για να πω την αμαρτία μου ο κακός πάντα με γοήτευε περισσότερο! Στο L2 είχα necro, στο Archlord Elemental, στο Lotro mage, στο Conan HoX και στο wow warlock και mage, δε θα σπάσω τώρα την παράδοση και για αυτό διάλεξα Magus στο warhammer, όμως οφείλω να σας πω πως δυσκολεύομαι να πάρω την οριστική απόφαση γιατί με χαλάει αφάνταστα αυτός ο κολοδίσκος που θα είμαι για πάντα πάνω σα γκαρσόνι! Και σα να μην έφτανε αυτό παρατήρησα και το άλλο, δεν έχει μονοπάτια? Είδα καλά? Γιατί όλοι έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 3 δρόμους που γίνονται γαμάτοι ότι και να να διαλέξουν, αυτός? Γιατί δε βλέπω πουθενά κάτι? Παρακαλώ φωτίστε με γιατί είναι μείζον θέμα αυτό! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melas
Ex Guild Leader
Administrator
Forum God
Character: Zogis
Class: Shaman 
Guild: Necrosis
Server: Karak-Azgal
Waaagh!!!
|
 |
« Reply #1 on: 11 August , 2008, 11:39:29 PM » |
|
Koita ego tha sou elega na mineis stin paradosi giati isos voleuese kalitera me auto to tropo peksimatos. An kai casterades ine kai scorceress kai meta pame se zealot kai shaman (pou ine kai healers)... O diskos tora ntaks, kai mena ligo me enoxlei alla pisteuo oti ine thema sinithias...(pantos autos o diskos iparxei kai sto Lore tou Warhammer an auto se iremei). Tora sto oti den exei paths...emmm ne...den ta xoun anakoinosei akoma alla tha ne etoima stin Open Beta sigoura...E pos allios tha ginei. Otan loipon mpeis stin OB tha mporeseis telika na krineis kata poso saresei. An kai ego ida oti exei apeira abilities. Pigene sto video section tou site mas kai des video apo Magus sto youtube collection na gustareis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aposperittis
Guest
|
 |
« Reply #2 on: 12 August , 2008, 08:33:39 AM » |
|
Τα εχω δει ολα τα video και εχει πολυ γαματα και εφετζιδικα skills το ομολογω (σαν τον Βαλαντη!!!), αρα λοιπον θα εχει απλα δε τα εχουν βαλει, ενταξει κατι ειναι και αυτο, εγω νομιζα πως δε θα εχει καθολου. Και κατι αλλο, οι φυλες ανεξαρτητα απο το ποια θα διαλεξεις θα ειναι σα το Conan? Δηλαδη ολοι θα ξεκιναμε απο την ιδια πολη? Η οι Chaos ειναι ολοι μαζοι σε μια πολη, οι Dark Elves σε αλλη κοκ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nistnesous
Guest
|
 |
« Reply #3 on: 12 August , 2008, 11:21:05 AM » |
|
O Magus έχει κανονικά 3 paths όπως κάθε άλλη καριέρα. Ο δίσκος όπως είπε κι ο Melas είναι θέμα συνήθειας και υποστηρίζεται πλήρως από το lore. Πάντως να έχεις υπόψιν σου ότι ο Magus δεν είναι ο καθαρόαιμος μάγος των Destruction, είναι περισσότερο defensive caster. Αν θέλεις καθαρό caster DPS, o Sorcerer είναι ο κατάλληλος. Οι πόλεις (capitals) είναι 2, μία για τους Destruction και μία για τους Order. Οι υπόλοιπες πόλεις θα παρουσιαστούν κάποια στιγμή στο μέλλον, είτε σε μορφή expansions ή free content patches. Οι starting areas μέχρι στιγμής όμως είναι διαφορετικές για κάθε φυλή.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aposperittis
Guest
|
 |
« Reply #4 on: 12 August , 2008, 12:26:35 PM » |
|
Μιλας για τον sorcerer των Dark Elves ετσι? Απο τι ειδα ομως ειναι μονο γυναικα Eιναι οντος ετσι? Αν οχι τοτε παω για sorcerer!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nistnesous
Guest
|
 |
« Reply #5 on: 12 August , 2008, 01:43:46 PM » |
|
Ναι για τον Sorcerer των Dark Elves λέω. Μπορείς να φτιάξεις και άνδρα, δεν είναι μόνο γυναίκες. Από τα 3 path του, το πρώτο ενισχύει το ρόλο του ως nuker, το δεύτερο ενισχύει τα DOT spells του και το τρίτο... είναι λίγο απ'ολα. 
|
|
|
|
« Last Edit: 12 August , 2008, 01:48:46 PM by Nistnesous »
|
|
|
|
|
|
|
|
aposperittis
Guest
|
 |
« Reply #6 on: 12 August , 2008, 01:51:18 PM » |
|
Οποτε το θεμα ειναι λιξαν! Σε ευχαριστω πολυ!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melas
Ex Guild Leader
Administrator
Forum God
Waaagh!!!
|
 |
« Reply #7 on: 12 August , 2008, 02:27:25 PM » |
|
ΛΟΛ! Μου φαίνεται ότι τον Magus δεν τον συμπαθεί κανείς.... γιατί ρε παιδιά; τον έχετε παρεξηγήσει! Καλό damage σκάει και μάλιστα δεν τον τρώει και στα μούτρα του όπως την scorceress. xexexe
Κάπου διάβασα ότι έχει πολύ δυνατά spells απλά είναι πολύ ευάλωτος και πρέπει να είναι πίσω πίσω στην μάχη.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aposperittis
Guest
|
 |
« Reply #8 on: 12 August , 2008, 03:24:59 PM » |
|
Ποιος εχει πολυ δυνατα spells αλλα πρεπει να ειναι πισω? Ο Magus η ο sorceress?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melas
Ex Guild Leader
Administrator
Forum God
Waaagh!!!
|
 |
« Reply #9 on: 12 August , 2008, 04:15:36 PM » |
|
O magus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nistnesous
Guest
|
 |
« Reply #10 on: 12 August , 2008, 04:56:33 PM » |
|
Έχει κάποια ενδιαφέροντα mechanics ο Magus, δεν είπα ότι δεν έχει δυνατά spells. Σαν τα spells των pure dps casters όμως (sorcerer, bright wizard) δεν έχει. Έχω παίξει και τα 2 classes, μέχρι στιγμής αυτό δείχνουν. Δεν γνωρίζω αν αλλάξει κάτι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του WAR βέβαια.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melas
Ex Guild Leader
Administrator
Forum God
Waaagh!!!
|
 |
« Reply #11 on: 12 August , 2008, 05:14:34 PM » |
|
thnx Giorgo for the info!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackheart
Guest
|
 |
« Reply #12 on: 14 August , 2008, 12:55:20 PM » |
|
Kai egw magus ithela na kanw (lock sto wow) alla kai emena me xeneroni apisteyta o diskos. Opote twra eimai metaxi sorcerer h zealot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aposperittis
Guest
|
 |
« Reply #13 on: 14 August , 2008, 12:58:18 PM » |
|
Blackheart που το εμπνευστηκες το ονομα? Γιατι αυτο ειχα εγω στο Conan και δεν το εχω ξαναδει πουθενα!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackheart
Guest
|
 |
« Reply #14 on: 14 August , 2008, 01:08:37 PM » |
|
Htan ena boss sto wow kai eixa kanei me ton proto mou char...8 wres gia na to rixo  kindinevo dld na xaso to nick mou sto war? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|