|
Erectus
Guest
|
 |
« on: 10 September , 2008, 12:00:44 AM » |
|
Πρώτες Εντυπώσεις για το WAR Hiz all  Tha ithela na paratheso tis protes entyposeis mou afou molis katafera na pekso kai ego ligo beta .Katarxin ego den epeza closed beta opote until now mono apo videos kai apo ta sites eixa dei to game .To create char einai poli entyposiako kai poli boliko tha elega ,oi starting perioxes arketa eykoles kai oraies .Ayto pou den mou arese einai oti eno to motion tou char mou einai poli kalo ta motions apo tous dipla players pou xparan konta mou itan ligo "crasharismena" .Genika to game pisteyo oti exei na dosei polla asxeta me to an ginei wow killer i oxi .Gia mena einai lathos i sigrisi dioti o war molis bgike kai thelei diorthoseis (logiko) kai to wow exei faei ekatontades patch sto kefali gia na strosei !!! To goblinaki apla ta spaei opote cya in game kai kalo mas ksilo-liosiomo-an do dwarf orthio tha mou anebei i piesi !!!
|
|
|
|
« Last Edit: 28 September , 2008, 05:46:07 AM by Melas »
|
|
|
|
|
|
Krom
Guest
|
 |
« Reply #1 on: 10 September , 2008, 10:01:01 AM » |
|
ego ekana ena marauder. apo tis dio ores pou epeksa exthes, boro na po oti itan orero pexnidi, perasan euxarista oi ores, kai pragmatika se antithesi me to wow, den eniosa tin anagi na kano grinding (os tora toulaxiston) dioti den ipirxe diathesimo quest pou na boro na kano. Afto pou me "stenaxorise" ligo itan oti to battle motion tou marauder itan sxetika argo, se simio oste stis maxes na min ksero an barao i oxi... Episis sto RvR scenario, to idio argo sto battle motion, oste otan kinigousa kapion apo piso na min ksero an ton barao me to tsekouri otan ton plisiaza. Elpizo se melontika patch na diorthothoun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crimsonmidnight
Forum Lord

Character: Vader
Class: Disciple of Khaine 
Guild: -
Server: Eltharion
MAKE LOVE NOT WARCRAFT
|
 |
« Reply #2 on: 10 September , 2008, 10:27:41 AM » |
|
egw ekana ena DoK. Wraio paixnidi, safws kai xreiazetai arketes veltiwseis akoma alla einai nomizw se kalo dromo. Mou aresan idiaitera ta public quests, nomizw oti ws idea einai foveri. Oso gia ton DoK (epeidi dokimasa kai kana 2 allous chars gia liga lvls vevaia opws px Magus, Squig Herder, Archmage(prodotis xaxa) klp klp) einai poli dinatos kai diskola peftei. Apla prepei na eisai grigoros kai na exeis to nou sou giati ta heals prepei na ginontai in the heat of the battle kai auto den einai oti pio eukolo na elegxeis kai to dps sou, kai to life sou alla kai to life tou defensive target sou.Auta:P Mexri stigmes pantws exw poli thetikes entipwseis.
|
|
|
|
|
|
"Two things are infinite, the universe and human stupidity; and i'm not sure about the universe"
Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
mancuni
Guest
|
 |
« Reply #3 on: 10 September , 2008, 10:38:18 AM » |
|
entaksei ine poli noris gia entyposeis. ousiastika den exoume dei tipota apo to core gameplay toy war pou pragmatika prepei na ta spaei. mono kati questakia, 1-2 scenarios ante kai kana pq. san proti eikona pantos h fash fainetai arketa ikanopoihtikh kai sigoura polla iposxomeni. ena pragma pou mou arese poli kai tha exei simasia sto pvp ine oti oi paixtes den mporousan na perasoun 'mesa' apo tous allous san na min iparxoun. toulaxiston afto katalava giati me eida arketes fores na koutoulao se allous. afto tha ine apo mono tou megalo 'buff' gia ta tanks  afto pou den mou arese htan 1on) ta grafika!!!!! pragmatika aparadekta grafika gia 2008... den ksero isos na ime ego poli paraksenos kai apaititikos me ta grafika alla toulaxiston afto pou eida den mou arese kai 2on) to UI. me mia epifilaksi vevaia afto giati me tin ka...psa pou eixa na paikso den ekatsa na to psakso poli kai na to settaro. to default tou pantos den me voleve katholou. h castobara as poume kai h malakia pou exoun oi sorceresses pou deixnei to dark magic pou exei mazeftei sxedon den fainontousan otan castara kapoio spell. epanalamvano omos me mia mikri epifilaksi afto giati oute poli to epsaksa kai opos kai na exei meta apo 3+ xronia wow, to mati thelei xrono gia na prosarmostei se opoiodipote allo UI. ahnte na doume...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
Guest
|
 |
« Reply #4 on: 10 September , 2008, 10:41:05 AM » |
|
ego epatha tin plaka mou me to perivalon kai ta grafika genika. niothis oti ise alithina in game. to korifeo ine oti ta grafika afta ine original den ine antigrafi wow,lineage tou stil gramika pou ola gializoun antithetos para poli realistika. episis mou arese oti kai apo to proto lvl kiolas niothis oti ise lvl 40. den variese kai den apoktas tin nootropia tou ante na lvl mpas kai pao kana instancei raid antithetos xerese tin kathe stigmi. apo chars pou epexa xalastika otan o maurader mou afise banal entiposis kathos mou fanike ligo gramikos kai xoris poles ekplixis. dokimasa kai chosen,black orc kai den mou ekanan idiaiteri esthisi (ektos tou oti den psofane) eos otou epexa shaman kai kolisa asxima. i kinisi to stil ktlp ine apistefta kamia sxesi me gnome ktlp. kai to korifeo ine oti den iparxi mana pou apla kani tous caster 10 times better sta matia mou.
edit: mancuni isos na exoume diaforetika gousta alla den nomizeis oti ta grafika ine mia kali allagi? oso gia to ui nai ontos kai mena me piraxe stin arxi alla to sinithisa kai den me pirazi. (outos i allos addons tha bgoune sigoura)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krom
Guest
|
 |
« Reply #5 on: 10 September , 2008, 12:01:42 PM » |
|
to UI ine to teleuteo.... posoi pezame wow me original UI? oloi addons ixame 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mancuni
Guest
|
 |
« Reply #6 on: 10 September , 2008, 12:07:20 PM » |
|
file scream mallon exoume diaforetika gousta gia ta grafika telika...  den ksero alla apo afta pou eida den me entiposiase kati. isa isa tha elega ta gragfika proseggizoun ena poli minimal styl to opoio omos den tairiazei se tetoia paixnidia. perimena kai tis kiniseis ton xarakthron kai ton mobs (eidika afton) alla kai to giro perivallon (kamia prototypia edo) na ine pio prosegmena. diladi den ine asxima aisthitika apla gia kainourgio paixnidi perimena poli perissotera. isos vevaia na mas apozimiosoun argotera oi poleis, ta keeps ktl gia ta opoia exo akousei ta kalitera...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
Guest
|
 |
« Reply #7 on: 10 September , 2008, 12:36:16 PM » |
|
ok alla skepsou to exis...linage-guild wars "ipotithete" oti apo grafika skizoun. omos to kako ton sigekrimenon grafikon ine oti periorizoun. kai sto kato kato tis grafis den thelame ena copy mmo alla kati original. episis ipotheto oti epezes wow opote sigrine ta grafika wow me war (lol). kita ta denta tin teli lepomeria sto nero (an kai xalastika pou den boutai o char), ta wpns kai armor (ta opia den ine mia zografia alla living breathing (px a moustakia apo ta dwarf) o gear perni kai addons protofanes gia ena game, kita ta bouna kai tis gefires genika leptomeries pou kanoun ti diafora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiraiya
Guest
|
 |
« Reply #8 on: 10 September , 2008, 12:38:32 PM » |
|
kai to korifeo ine oti den iparxi mana pou apla kani tous caster 10 times better sta matia mou.
Όταν το είδα αυτό ξενέρωσα εντελώς  Πάντα παίζω με casters και με χάλασε που δεν είναι μπλε η μπάρα  Όσον αφορά τα γραφικά δεν είναι άσχημα αν και ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα στο κανονικό παιχνίδι.Επίσης ελπίζω στα μεγαλύτερα lvl τα εφφέ των spell να είναι πιο εντυπωσιακά 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
Guest
|
 |
« Reply #9 on: 10 September , 2008, 02:08:39 PM » |
|
an ipirxe mana oli i caster tha itan axristi. den exei efarmogi edo. den prolavenis na katsis defterolepto oxi san wow 30 sec food wate r mlkis giafto to ipa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vasilis
Guest
|
 |
« Reply #10 on: 10 September , 2008, 02:09:42 PM » |
|
To λοιπόν, μπήκα μετά από πολύ μεγάλο κόπο μιας και το είχα πάρει απόφαση πως δεν θα μπει κανείς μέχρι τις 18  , αν και χρέπι το πισι μου εδώ Ελλάδα, μια χαρά το πήγε. Στην αρχή δεν με ενθουσίασε να σας πω την αλήθεια μιας και κάπως μου έκατσε από την αρχή το μέρος, δεν ξέρω έτσι αρνητικά, αλλά μετά παίζοντας κατάλαβα πως έχει να πέσει μεγάλο κάψιμο...Γενικά +1 από εμένα αν και έχουν ακόμα να κάνουν δουλίτσα, ελπίζω να μην κάνουν τις μ@κακίες του AoC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiraiya
Guest
|
 |
« Reply #11 on: 10 September , 2008, 03:36:08 PM » |
|
an ipirxe mana oli i caster tha itan axristi. den exei efarmogi edo. den prolavenis na katsis defterolepto oxi san wow 30 sec food wate r mlkis giafto to ipa
Έστω να ήταν μπλε η μπάρα  Btw πως βλέπεις πόσα action points έχεις;Μόνο πόση ζωή έχεις σου λέει.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erectus
Guest
|
 |
« Reply #12 on: 10 September , 2008, 04:02:08 PM » |
|
thnc god den exei nerakia kai pipes rest !!! me to shaman se rvr einai apla elaxista ta seconds pou den paizo-healaro !!! Etc prepei na einai to game imo giati to poli to rest to bariete kai o papas.eee sry o priest !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiraiya
Guest
|
 |
« Reply #13 on: 10 September , 2008, 05:37:17 PM » |
|
Από λίγο που έπαιξα rvr είναι η ιδέα μου ή πεθαίνεις σχετικά δύσκολα;Επίσης παρατήρησα ότι βγάζεις πολύ γρήγορα λεφτά.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krom
Guest
|
 |
« Reply #14 on: 10 September , 2008, 06:51:22 PM » |
|
nai lefta bgenoun grigora  Pethenis diskola... xm.... basika o magos ton order me ksekoliase  mono apo auton pethena 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|