Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: MY PERSONAL OPINION ABOUT WAR  (Read 574 times) Average Rating: 0
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hades
Guest
« on: 02 October , 2008, 05:07:17 PM »

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ
(Είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη και βασίζεται πάνω στην μέχρι τώρα warhammer εμπειρία μου)

   Βελτίωση στα animations των spells.
   Βελτίωση στο sound μερικών spells και hits. Μερικά hits μου δίνουν την αίσθηση λες και βαράνε κανά κουβά.
   Ένα ακόμα  γενικό polish του game. Αν γίνεται αυτό. Γνωρίζω πως λόγω της φύσης του παιχνιδιού τα γραφικά δεν μπορούν να είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά ένα ακόμα polish πιστεύω πως είναι εφικτό.
   Προσθήκη ξεχωριστής μουσικής ανά περιοχή και scenario, dungeon. Αυτό για μένα είναι must.
   Βελτίωση του Auction House. Έχουν πει πως το Α.Η. βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.
   Προσθήκη ξεχωριστών icons ανά spell. Μερικά  abilities έχουν το ίδιο icon. Πήγα να κάνω ress ένα τύπο και αντί αυτού έκανα shield τον εαυτό μου. Επειδή τα δυο abilities είχαν το ίδιο icon.
   Προσθήκη στα dungeons runs xp ανά mob. Τουλάχιστον μέχρι τώρα xp δεν πέφτει.
   Εννοείται όσο το δυνατόν γρηγορότερη σταθεροποίηση του server ώστε να μην έχουμε αυτό το καταραμένο lag όταν μαζεύονται πολλά άτομα για μάχη. Απλά ρωτώ τι θα γίνει αν αρχίσουν με το καλό τα end game sieges?.
   Προσθήκη περισσότερων flight master ανά tier. Έχουμε κάνει αρκετή γυμναστική.
   Προσθήκη banker και auctioneer σε άλλες περιοχές πέρα από την πρωτεύουσα. Από την στιγμή που δεν είναι διαθέσιμες οι πρωτεύουσες όλων των races θα ήταν καλό να τοποθετηθούν τα ανάλογα npcs σε κανένα από τα μεγάλα camps.

Αυτά είναι μερικά σημεία που ήθελα να επισημάνω. Τα bugs δεν τα ανέφερα διότι θα παρουσιάζονται συνέχεια και θα διορθώνονται με τον χρόνο. Θα πει κανείς πως κάποια από αυτά είναι λεπτομέρειες ίσως και όλα, συμφωνώ αλλά προσθέτω πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Μετατρέποντας την όλη gaming εμπειρία σε πραγματική ολοκληρωμένη απόλαυση.
Το game τα σπάει, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλά λίγη γκρίνια κάνει καλό !. Ώστε να το κάνουν ακόμα καλύτερο. Α και όσο αφορά τα queues . Ναι , είναι σπαστικά αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Είδατε πόσοι στριμώχνονται ώστε να πολεμήσουν στο πλευρό των Necrosis η να πεθάνουν από το σπαθί τους ? . Χαχα.
Υπομονή όλα θα φτιάξουν. Έλληνες είμαστε και πάντα κάτι θα μας ξινίζει.

--Προσωπικά έχω την άποψη πως την Mythic την έκαιγε να κάνει ένα πολύ καλό launch και σταδιακά να βελτιώσει το game.
--To waaagh! θα ρολάρει για πολύ καιρό. Όσοι άπιστοι παρακαλούνται να απέλθουν στις 13 Νοεμβρίου. Να μας αφήσουν και στην ησυχία μας.

Nocturn Darksoul
A servant of The Raven God.
A dark follower of Necrosis.

aposperittis
Guest
« Reply #1 on: 02 October , 2008, 05:12:39 PM »

Καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει! Η ΕΑ εκανε αυτο που εκανε και τωρα απλα κοιταει...
Shpongled
Guest
« Reply #2 on: 02 October , 2008, 07:49:35 PM »

--Προσωπικά έχω την άποψη πως την Mythic την έκαιγε να κάνει ένα πολύ καλό launch και σταδιακά να βελτιώσει το game.
--To waaagh! θα ρολάρει για πολύ καιρό. Όσοι άπιστοι παρακαλούνται να απέλθουν στις 13 Νοεμβρίου. Να μας αφήσουν και στην ησυχία μας.

Η quote σου τα σπάει  Cheesy

Πιστεύω πως τα περισσότερα που αναγράφεις θα γίνουν αργά ή γρήγορα. Όσον αφορά τα FP δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού υπάρχει το guild teleport scroll στον quartermaster του viper pit. Κατ' επέκταση ούτε bankers / auctioneers χρειαζόμαστε σε camps.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: